GM Moving Message är Sveriges ledande mediaföretag inom ljusstarka digitala storbildsskärmar för rörliga budskap.

Vi erbjuder företag, föreningar och myndigheter möjlighet att profilera sig i en exklusiv mediaform som har mycket stor genomslagskraft.Storbildsskärmar på åtskilliga kvadratmeter med upp till miljarder färger. Knivskarp bild och lyskraft med modern LED-teknik som fångar uppmärksamheten även mitt på ljusa dagen.

LED står för Light Emitting Diode och betyder helt enkelt lysdiod. En LED-skärm är uppbyggd av många små dioder som tillsammans producerar ett kraftfullt ljussken. Det går inte alls att jämföra med en vanlig tv-skärm, LED-skärmar lyser betydligt starkare. Denna typ av storbildsskärmar har tidigare mest förknippats med idrottsarenor, konserter och andra publikintensiva evenemang. Men nu tar GM Moving Message den stora upplevelsen även ut till till den vardagliga gatubilden. Allt för att landets annonsörer ska kunna ta klivet ut ur tv-rutan och upp i storformat.

Eller varför inte för utomhusannonsörerna att ge sin reklam liv och rörelse. Som komplement eller alternativ till tidningsannonser erbjuder storbildsskärmarna både bättre lokal förankring och något betydligt häftigare. Rörlig utomhusreklam är något man gärna talar om och refererar till. Det är en angelägenhet för alla i det offentliga rummet.