Digitala storbildsskärmar är ett relativt nytt media i Sverige. Nästan varje skylt har olika ägare och marknadsförs separat. En helt omöjlig situation för annonsörer som har hela landet som sin marknad.

GM Moving Message har ändrat på det. För att professionella reklamköpare och mediabyråer ska kunna utnyttja detta media effektivt erbjuder vi en mängd skyltar i olika kombinationer. Vi har skyltar på flera platser i Sverige och söker ständigt nya etableringar för att erbjuda ytterligare exponeringsmöjligheter.

Vi vet att ljusstarka storbildsskärmar blir en intressantare kanal ju fler vi kan erbjuda. Redan idag är vi ledande i Sverige men vi nöjer oss inte med det. Vi har omfattande expansionsplaner. Samtidigt är flexibiliteten oöverträffad. Vi kan skräddarsy nästan vilka lösningar som helst. Kör samma budskap med samma frekvens på alla våra skärmar eller gör individuella lösningar för varje objekt.

Välj ut enstaka platser för lokala aktiviteter, tester eller galleriakampanjer. Med digitala material är det lätt att räkna hem investeringen. Detta är utomhusreklam utan kostnad för teknisk produktion! För att lokala aktörer är storbildsskärmarna en gyllene chans att få synas i ett riktigt exklusivt media utan höga startkostnader.